Aquest final de primer trimestre, a l’escola, hem viscut l’esperit nadalenc. Els dies 16 i 18 de desembre, l’AFA ha organitzat els Tallers de Nadal i, a més, els dies 21 i 22 de desembre, els més petits han tingut l’oportunitat de participar al Casalet de Nadal carregat d’activitats ben diverses i festives.

Els Tallers de Nadal i el Casalet van ser una oportunitat perquè els infants exploressin la seva creativitat en diverses disciplines. Des de la lectura de contes nadalencs fins a les manualitats, els balls i la música, els participants van poder submergir-se en un ambient festiu. Els tallers i el Casalet van incloure també jocs nadalencs, gimcanes i un emocionant taller d’experimentació, oferint als infants una experiència completa i enriquidora.

El Casalet de Nadal ha ofert, també, dos dies plens de diversió i aprenentatge. Les activitats han anat des de la creació d’ornaments nadalencs fins als balls i jocs tradicionals d’aquesta època de l’any. Els nens i nenes han pogut gaudir d’un entorn segur i estimulant, on la imaginació i la diversió han estat protagonistes.

Aquests esdeveniments són oportunitats perquè els infants explorin, aprenguin i creïn vincles amb els seus companys.

Des de l’AFA volem demostrar, un cop més, el nostre compromís amb una educació integral i divertida, oferint als nostres fills i filles la possibilitat de desenvolupar-se no només acadèmicament, sinó també social i emocionalment.

Us volem desitjar un molt Bon Nadal i unes molt Bones Festes!