Els dies 23 i 25 d’octubre els infants van gaudir molt amb el Taller de Halloween, una iniciativa terroríficament divertida organitzada per l’AFA.

Els nostres petits artistes van inundar les aules amb la seva creativitat, embarcant-se en una jornada plena de manualitats relacionades amb aquesta festivitat tan especial. Les carabasses van ser les protagonistes indiscutibles. Els fantasmes també van fer la seva aparició, prenent vida a través de l’habilitat i imaginació dels alumnes. Amb paper, colors i una dosi d’espant, els nens i nenes van crear les seves pròpies versions d’aquests éssers misteriosos.

Més enllà de les carabasses i fantasmes, els infants van explorar altres elements de terror, tot donant vida a idees molt originals. La sala es va omplir de rialles i un ambient festiu.

Des de l’AFA, vam voler proporcionar una experiència que va més enllà de les típiques celebracions de Halloween, fomentant la creativitat i l’expressió artística dels més petits. La importància d’activitats com aquesta radica en la seva capacitat per enriquir l’experiència educativa dels infants, oferint-los l’oportunitat de desenvolupar habilitats pràctiques i, al mateix temps, fomentar el seu aprenentatge.

Aquest Taller de Halloween és només un exemple de les iniciatives que l’AFA organitza per millorar l’entorn educatiu dels nostres fills. L’èxit d’aquesta activitat demostra la dedicació de l’AFA per proporcionar experiències educatives significatives i lúdiques.

Moltes gràcies a tots els infants que hi van participar.