El passat dia 20 de maig, l’escola es va convertir en un gran escenari vibrant amb moltes activitats i diversió i amb una gran participació de famílies i alumnes.

Durant tota la jornada, els diferents espais de l’escola es van omplir de vida amb les diverses mostres de les activitats extraescolars que hem ofert al llarg del curs. Hi havia opcions per a tots els gustos i interessos.

La jornada va concloure amb un agradable moment de convivència, on les famílies i els infants van poder compartir un vermut, celebrant l’èxit de la Mostra d’Extraescolars.

L’AFA de l’Escola Cristòfor Mestre agraeix la participació de totes les famílies i alumnes en aquest esdeveniment tan especial per nosaltres. És meravellós veure com la nostra comunitat es reuneix per promoure l’aprenentatge, la diversió i el creixement dels nostres alumnes.

Estem orgullosos de la gran acollida i l’èxit de la Mostra d’Extraescolars 2023 i estem ja treballant en nous projectes i activitats per continuar enriquint l’experiència educativa dels nostres fills i filles.

Mantingueu-vos atents a les properes novetats i no deixeu de participar en les activitats de l’AFA de l’Escola Cristòfor Mestre!