Benvinguts a la nova pàgina web de l’AFA de l’Escola Cristòfor Mestre de Vilafranca!

Som l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola, i estem molt contents d’oferir-vos aquesta nova pàgina web per mantenir-vos informats i connectats amb tot el que estem fent per als vostres fills i filles.

La nova pàgina web té un disseny modern i atractiu, i estem segurs que serà molt fàcil d’utilitzar per a totes les famílies de l’escola. Aquí, podreu trobar informació detallada sobre les activitats que organitzem, així com també notícies rellevants per a les famílies dels alumnes de l’escola.

No oblideu visitar el calendari d’activitats perquè no us perdeu cap esdeveniment important. També hi ha un apartat específic per a cada una de les activitats que organitzem des de l’AFA, on podreu trobar informació sobre les mateixes i projectes que estem portant a terme.

A més, la pàgina web de l’AFA també té una secció de contacte, on podreu trobar les dades de contacte dels membres de l’AFA. Us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu qualsevol pregunta o suggeriment. També hi podreu trobar l’accés a l’Ampasoft.

Estem segurs que aquesta nova pàgina web serà molt útil per a totes les famílies de l’Escola Cristòfor Mestre de Vilafranca.

Volem que us sentiu part de la nostra gran família i que pugueu participar activament en les activitats que organitzem per als infants.

Així doncs, us convidem a visitar la nostra nova pàgina web i a fer-la servir per a estar al dia de tot el que estem fent!