L’AFA de l’Escola Cristòfor Mestre de Vilafranca té el plaer de presentar-vos una nova edició de la Mostra d’Extraescolars, que tindrà lloc el proper dia 20 de maig de 2023 al llarg de tot el matí.

Aquesta mostra és una oportunitat única per als alumnes de l’escola de mostrar tot el que han fet en aquestes activitats al llarg del curs. La Mostra d’Extraescolars inclou una gran varietat d’activitats, des de futbol i patinatge fins a judo, dansa, multiesports, robòtica, escacs i moltes altres.

El pati de l’escola es convertirà en un espai de diversió i aprenentatge, amb activitats com teatre, ioga, exposició de dibuixos i anglès i playenglish al porxo. També hi haurà un espai del parvulari amb la mostra de les activitats de robòtica.

A més, per a acabar la jornada d’extraescolars amb un bon sabor de boca, l’AFA de l’Escola Cristòfor Mestre us convida a gaudir d’un vermut en companyia de la resta de famílies i alumnes.

Us animem a participar en aquesta Mostra d’Extraescolars i a descobrir tot el que l’AFA us pot oferir en termes d’activitats i esport. Serà una jornada plena de diversió, descobriments i sorpreses.

Ens veiem el 20 de maig!