L’AFA de l’Escola Cristòfor Mestre de Vilafranca dóna la benvinguda a totes les famílies a aquest tercer trimestre del curs 2022-2023. Esperem que tots els alumnes hagin pogut gaudir d’un bon descans durant les vacances de Setmana Santa i que estiguin ben preparats per encarar aquest últim tram del curs.

Ara és el moment de posar-nos en marxa i continuar amb el treball i l’organització d’activitats per a tots els alumnes de l’escola. Volem fer un especial èmfasi en la importància de la implicació de les famílies en aquest darrer trimestre del curs. La vostra col·laboració és imprescindible per a poder portar a terme les diferents activitats i esdeveniments que tenim previstos.

En aquest tercer trimestre, tenim preparades activitats molt diverses i divertides per als infants, com el JugaJuny i el Casal d’Estiu. També tenim previstos esdeveniments especials com la festa de fi de curs, que ja estem començant a preparar amb molta il·lusió.

Per això, us convidem a participar activament en totes les activitats que organitzem i a estar al dia de tot el que estem fent a través de la nostra pàgina web i les nostres xarxes socials. Si voleu col·laborar en alguna activitat, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la secció de contacte de la web.

Volem que aquest darrer trimestre sigui molt especial per a tots els alumnes de l’Escola Cristòfor Mestre i per a totes les famílies que formem part de l’AFA. Treballem per a aconseguir que aquest sigui un curs inoblidable i, per a això, comptem amb la vostra implicació i suport.

Us esperem a totes i a tots a les diferents activitats i esdeveniments que tenim preparats per a aquest tercer trimestre del curs 2022-2023. Junts, farem que sigui un èxit!