Aquest passat dissabte dia 7 d’octubre vam celebrar la nostra tradicional Festa d’Inici de Curs, organitzada per l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola Cristòfor Mestre de Vilafranca.

La jornada va estar plena d’activitats divertides i participatives que van agradar als més petits i també als més grans. Entre elles, volem destacar la gimcama de benvinguda que va aconseguir contagiar d’energia a tots els assistents.

També es va organitzar una sessió de pinta cares, on els infants van poder deixar volar la seva imaginació i van poder transformar-se en personatges de somni i superherois. Una altra de les activitats que mai falla i sempre agrada són les manualitats, que també van ser-hi presents. Aquestes activitats van permetre als infants potenciar la seva creativitat i la seva destresa manual, creant veritables obres d’art.

La Festa d’Inici de Curs va culminar amb un agradable moment de convivència entre famílies, amb un vermut que va permetre compartir experiències i establir noves connexions. A més, vam tenir l’oportunitat de premiar la implicació i suport de les famílies amb el sorteig d’una panera plena de sorpreses.

Volem expressar el nostre agraïment a tots els qui van participar i col·laborar en aquesta jornada tan especial. És la vostra dedicació i suport el que fa possible que puguem oferir als nostres alumnes un ambient educatiu enriquidor i ple d’oportunitats.

A l’AFA de l’Escola Cristòfor Mestre, estem plens d’entusiasme pel que resta del curs, i esperem continuar treballant de la mà de les famílies per aconseguir nous èxits i fomentar un aprenentatge significatiu per a tots els nostres alumnes.

Us convidem a estar atents a properes activitats i esdeveniments. Junts, volem fer que aquest curs sigui inoblidable!