Des de l’AFA, és un plaer donar la benvinguda a totes les famílies de l’Escola Cristòfor Mestre a un nou i emocionant curs escolar, el 2023-2024.

Després d’un merescut estiu de descans i aventures, arribem carregats d’energia i il·lusions renovades per afrontar els reptes i les oportunitats que ens esperen en aquest nou curs que tot just comença.

Cada any, l’Escola Cristòfor Mestre es converteix en un espai d’aprenentatge i creixement per als nostres fills i filles, i això no seria possible sense la implicació activa de les famílies. Aquest curs, més que mai, us convidem a ser part fonamental del procés educatiu dels infants de l’escola i us animen a fer-vos socis de l’AFA.

Tenim una gran varietat de plans i projectes planejats per a aquest curs. Des de les activitats extraescolars, on ja tenim les inscripcions oberts, i esdeveniments especials fins a les iniciatives que proposarem des de l’AFA; hi ha moltes oportunitats per connectar i participar en la vida escolar.

Us animem a mantenir-vos connectats amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web, on trobareu informació actualitzada sobre totes les activitats i esdeveniments. També us convidem a unir-vos a l’AFA i a participar activament en els nostres projectes, que tenen com a principal objectiu enriquir, encara més, l’experiència a l’escola dels vostres fills i filles.

Així que, a totes les famílies de l’Escola Cristòfor Mestre, us donem la més càlida benvinguda al curs 2023-2024.

Estem emocionats per tot el que ens espera i esperem que sigui un curs ple d’aprenentatge, creixement i èxits per a tots els nostres alumnes i les seves famílies.

Junts, farem que aquest curs sigui inoblidable!