El passat 12 d’abril, l’AFA Cristòfor Mestre va celebrar la seva 7a Xocolatada, un esdeveniment ja consolidat al calendari escolar que va reunir a tota la comunitat educativa en una jornada plena de dolçor, llibres i diversió. En aquesta ocasió, la xocolatada va tenir un aire especial, ja que va servir per a avançar la celebració de Sant Jordi amb la venda de llibres, signatures d’autor i animació infantil.

Gràcies a la col·laboració de tothom, la xocolatada va ser un èxit rotund. Es van vendre un gran nombre de llibres, tant nous com de segona mà, i es va recaptar un total de 423,63€, que seran destinats íntegrament a la Fundació Sant Joan de Déu.

A més de la xocolata i els llibres, la festa va comptar amb l’animació de la Vanesa Varela, que va divertir a petits i grans amb jocs, cançons i balls. La Roser Ríos, autora de contes infantils, va ser present a la xocolatada signant llibres i explicant als nens i nenes la llegenda de Sant Jordi.

Com a complement a la xocolatada, durant el trimestre s’han realitzat dos tallers que han tingut una gran acollida entre les famílies. El primer va ser un taller de primers auxilis, on els infants des d’infantil fins al cicle superior van aprendre nocions bàsiques sobre com actuar en cas d’emergència. El segon taller va ser un taller creatiu anomenat «Fes la teva mona de Pasqua», on els nens i nenes van poder elaborar les seves pròpies mones amb xocolata, ous i tota la imaginació.

L’AFA Cristòfor Mestre vol agrair a tots els participants en la 7a Xocolatada, així com a les persones i entitats que han col·laborat en la seva organització. Gràcies a tots, hem pogut celebrar una jornada solidària i divertida que ha permès recaptar fons per a una causa tan important com la Fundació Sant Joan de Déu.